CCAP

The Sound Of Stavanger

Bestill årets julesingel

BESTILL ÅRETS JULESINGEL NÅ!
Vi følger opp suksessen med fjorårets jule(vinyl)singel samarbeide mellom Kitchen Orchestra og Pål Jackman. I år er det ingen ringere enn Janove Ottesen som har skrevet en rykende fersk juleslager som han fremfører akkompagnert av fabelaktige Kitchen Orchestra. Fjorårets singel ble raskt utsolgt, så vi tilbyr nå forhåndsreservasjon av årets flotteste julegave.
Julesingelen kan du bestille her (use this link to preorder this years x-mas vinyl single by Janove Ottesen & Kitchen Orchestra)

Singlene blir trykket i begrenset opplag på deilig rød vinyl, men en spesialinnpakning designet og trykket av Kjetil Brandsdal. Med alle singler følger også koder til digital nedlasting

BEDRIFTSGAVER (Minimum 10 eks pr bestilling):
I for var det mange bedrifter som kjøpte inn julesingelen som gave. Vi tilbyr også i år kvantumsrabatt og fri levering (i Stavanger området) på bestillinger på 10 eksemplar eller mer. Pris pr singel inkludert kvantumsrabatt er kr. 70,- + mva

For å registrere en firmabestilling, send oss en mail til post@ccap.no med navn, adresse og organisasjonsnummer på bedriften, samt antall singler dere ønsker å bestille. Vi sender en bekreftelse på bestillingen innen to dager.


CCAP2012
UA-28503945-1