CCAP

The Sound Of Stavanger

reviews

Christer Knutsen anmeldelser

(In Norwegian only)

Klipp fra noen av anmeldelsene av Now Breathe:

”Strålende gjennomført (...) Knutsen presenterer fortreffelig gitarpop med gode melodier, stram rytmeseksjon og herlig hes vokal med interessante tekstlinjer”. (Musikknyheter.no)

”pur pop for retrofolket (...) en dyktig låtskriver og pophåndverker.”
(Livecity.no)

” Det er jo bortimot umulig og ikke like Stavangermannens americana-inspirerte popmusikk (...)”Now Breathe” blir simpelthen finere og finere for hver gjennomlytt så her gjelder det å ta seg god tid. Christer Knutsen er en fantastisk artist, det har han vært lenge, og snart bør hele landet ta dette inn over seg!” (musiq.no)

”«Now Breathe» er en skikkelig feelgood-plate som ikke trenger mange runder i spilleren før man er frelst. Christer Knutsen og hans Sacred Hearts skaper musikk som sender tankene til storheter som Big Star, Tom Petty, The Byrds, Bruce Springsteen, Jackson Browne, Dwight Twilley, Pernice Brothers og Fountains Of Wayne. Bare for å nevne noen. (...)«Now Breathe» får meg til å puste ut i en hverdag som i alt for stor grad preges av musikalsk støy og lettvinte løsninger. Men viktigst av alt: «Now Breathe» gir meg troen tilbake på at det fremdeles finnes musikere som virkelig brenner for musikken.” (ABC Startsiden)

“Christer Knutsen er en av Norges store rockromantikere. En entusiast som har sittet lenge og hørt på de beste platene. Derfra til å lage god musikk selv er det et stykke, som mange av oss vil vite. Men med et god grep på historiens klassiske uttrykk er Knutsen kommet til sitt tredje album.” (Dagsavisen)

” En umåtelig gledesrus. Assosiasjoner til Flaming Lips med melodisk klokkespill og litt sånn skjør og sløv vokal som synger naivt om kjærlighet på første låt, «The way it will always be».” (Universitas)

CCAP2012
UA-28503945-1