CCAP

The Sound Of Stavanger

FordRekord

2011 in music & album covers

2011 PLAYLIST

We´ve put together a playlist with 20 tracks picked from our releases in 2011.
Feel free to share the playlist and / or any of the tracks!
Click the track in the player to access more information about the release / artist.

2011 ALBUM & SINGLE COVERS


New Releases February 2011

NEW TRACKS FEBRUARY 2011!

We are releasing two singles and one album 25. February.
Here´s a playlist with six new tracks for your listening pleasure
For more info on the artists / tracks, klick «info» and then the artist name in the player.
Enjoy, and feel free to share the playlist with your friends!

CCAP - NEW TRACKS 2011 by CCAP

Årets første norske singel!

FORDREKORD - Kyss Meg
(in Norwegian)

Årets første norske singel kommer fra Haugesund / Stavanger bandet
FordRekord og er en forsmak på albumet «Perler fra svin» som slippes 31. DesemberVi markerer inngangen til ett nytt og spennende musikkår med å slippe årets første norske singel, Haugesund / Stavanger bandet Ford Rekords´ "Kyss Meg". Singelen ble sendt ut til et par regionale radiostasjoner i fjor, og ble blant annet den mest spilte låten på Radio 102 i Haugesund i 2010! Nå slippes singelen for første gang nasjonalt, både til radio og til digital lytting og salg. Albumet "Perler Fra Svin" slippes på CCAP / Cosmos Music Group mandag 31. Januar

"Kyss Meg" er fengende og energifull norskspråklig poprock med bred appell med stort potensiale for både radiospilling, dansegulv og vorspiel. ”Kyss Meg” er første singel fra FordRekords´ kommende album "Perler Fra Svin". Essensen er lidenskap og følelsen av dopamin som strømmer igjennom kroppen når blikkene du sender kommer i retur. Ingenting er umulig for den som har lidenskapen i seg. Produksjonen er full av energi, den har noe mørkt i seg samtidig som den stråler av livsglede og overskudd. Kyss Meg er radiovennlig og tåler svært mange lyttinger.

FordRekord har i seg en del Håkan Hellström, en del David Bowie og en god del egenart. Fremført av et band som har vært på flere fester enn John Olav Nilsen & Gjengen, men som likevel har lært seg kunsten å elske, nyte og spille. Musikken er utadvent og smart, skreddersydd for folk som drikker Chabils i stedet for Liebfraumilch, som drar til Barcelona i stedet for Bulgaria og som synes Kylie er kulere en Kari Bremnes.

CCAP2012
UA-28503945-1