CCAP

The Sound Of Stavanger

The Brigade

Helldorado + The Brigade = Rock Noir

HELLDORADO + THE BRIGADE = ROCK NOIR
Lørdag 16. november blir det ROCK NOIR-kveld med Helldorado og The Brigade på Folken i Stavanger. Arrangementet er et samarbeid mellom Helldorado, The Brigade og Folken. Dette blir en helaften i et mørkt og ørkenrocket musikalsk univers. Se mer informasjon om arrangementet her

Gjesteartister:
- Janne Hagen. Var vokalist i det legendariske 90-talls bandet "Janne Hagen's Gospel Combo". Kjent for å skape magiske øyeblikk med sin autoritære stemmeprakt.
- Johan Egdetveit (Stavanger Kitchen Orchestra, Wunderkammer etc. etc.): Spiller på djevelens instrument, trekkspill!! Kjent for å spille nesten like raskt som sin egen skygge.

- Vibeke Lunde Steinstø spilte fløyte i forløperen til The Brigade, Stonefish Brigade.
- Torben Grue synger til daglig i operakoret ved Den Norske Opera i Oslo og vil gjøre en uforglemmelig versjon av The Brigade's "For Someone You Love".

HELLDORADO
Helldorad
o, ditt favoritt surf-garage-mariachi-murderballad-rock band, avslutter Europa-turneen sin med en konsert på Folken i Stavanger. Med sitt femte album, Bones In The Closet, viser Helldorado at de fremdeles er et av Norges tøffeste band. Som på sine tidligere album tar de oss med inn i et Tarantino/Morricone-aktig landskap, med "murder-ballads", hvileløs ørkenrock, americana og surfgitar som noen av hovedingrediensene. Helldorado har denne gang strippet vekk strykerne fra de foregående albumene og gått tilbake til røttene: trommer, gitarer, bass og trompet, det hele frontet av den umiskjennelige stemmen til vokalist Dag Sindre Vagle. Albumet har blitt anmeldt til terningkast 5 i inn- og utland.
Omtaler fra inn- og utland finner du her

Helldorado Youtube
Helldorado Facebook
Helldorado hjemmeside 

THE BRIGADE
The Brigade lurer deg inn i mørket og sparker deg ut igjen i lyset...

The Brigade ga ut debutplata "Dead Mans Gold" i 2010 og er nå på gang med nytt materiale. "Dead Mans Gold" var innom VG-lista topp 20 og høstet mange gode anmeldelser:
- Et widescreen rocknroll-lerret som er spent opp på musikalske knagger som Nick Cave And The Bad Seeds, The Doors, 16 Horsepower og Madrugada (...) utmerket rock noir - Tom Skjeklesæther (ABC Startsiden)
- Resultatet er tidevis sjokkerende bra (...) Låtene Right In Front Of You og She Wouldnt Let Me Drown er noe av det beste jeg har hørt i år - Egon Holstad (Nordlys)
- Feiende flott utført og dermed lov å nyte. Som en god bourbon i halvmørket på et slitent hotellrom. - Stein Østbø (VG)
- «Dead Man's Gold» er perfekt til to bruk: en lang kjøretur over den amerikanske prærien, eller en ensom kveld i en ålreit stol med en flaske brukbar whisky i hånden. Til all annen bruk vil The Brigades debutplate kun være veldig, veldig bra. Alt i alt er derfor platen noe man tror man kanskje har hørt før, men samtidig altfor bra til at man ikke føler at den er verdt å høre igjen - Tore Friestad (Studvest)

The Brigade Youtube
The Brigade Facebook 
The Brigade hjemmeside 

The Brigade - mini tour

THE BRIGADE - MINI TOURThe Brigade will visit the following Norwegian cities this weekend:

Friday 29. July - Cementen - Stavanger
Saturday 30. July - Rockart Festivalen - Holmestrand
Sunday 31. July - Last Train - Oslo

For more info on the band, reviews, music etc. Please check out this link to a former blogpost here on CCAP.no or check out The Brigade website

CCAP2012
UA-28503945-1