CCAP

The Sound Of Stavanger

FordRekord

FordRekord - new single

FordRekord released their debutalbum «Perler for svin» in January this year. This week they release a brand new single that was not included on the album, «Øyeblikket».Presentation in Norwegian
Det er omtrent et år siden folk for alvor ble kjent med FordRekord via en ekstatisk, nyforelska energibombe - ”Kyss Meg” fra debutalbumet ”Perler fra Svin”. Vår nye sommersingel er en oppfølger til den stormende forelskelsen. Forholdet har kjølnet betraktelig, vår helt stiller seg på null og velger å være kul. Han er noen erfaringer rikere og mer reflektert.
Øyeblikket er en låt som har i seg tropiske ”dancehall” rytmer, afrikanske gitardetaljer og svett elektronisk clubfeeling. Robyn møter Vampire Weekends første plate, den følelsen. Det smått eksotiske lydbildet står i kontrast til teksten, som er kjølig og litt bitter.
Øyeblikket ble skrevet på forsommeren 2011 og tatt inn i studio etter et par ukers øving. Friskheten og spillegleden med nytt materiale er godt hørbar, og resultatet er en deilig kjølig, bitter, men varmende sommersngel fra Haugesund/Stavangerbandet FordRekord.
Released by: CCAP
Release/catalogue number: CCAP134
Release date: Jul 15, 2011
ISRC: NO-BHG-10-13410


Årets første norske singel!

FORDREKORD - Kyss Meg
(in Norwegian)

Årets første norske singel kommer fra Haugesund / Stavanger bandet
FordRekord og er en forsmak på albumet «Perler fra svin» som slippes 31. DesemberVi markerer inngangen til ett nytt og spennende musikkår med å slippe årets første norske singel, Haugesund / Stavanger bandet Ford Rekords´ "Kyss Meg". Singelen ble sendt ut til et par regionale radiostasjoner i fjor, og ble blant annet den mest spilte låten på Radio 102 i Haugesund i 2010! Nå slippes singelen for første gang nasjonalt, både til radio og til digital lytting og salg. Albumet "Perler Fra Svin" slippes på CCAP / Cosmos Music Group mandag 31. Januar

"Kyss Meg" er fengende og energifull norskspråklig poprock med bred appell med stort potensiale for både radiospilling, dansegulv og vorspiel. ”Kyss Meg” er første singel fra FordRekords´ kommende album "Perler Fra Svin". Essensen er lidenskap og følelsen av dopamin som strømmer igjennom kroppen når blikkene du sender kommer i retur. Ingenting er umulig for den som har lidenskapen i seg. Produksjonen er full av energi, den har noe mørkt i seg samtidig som den stråler av livsglede og overskudd. Kyss Meg er radiovennlig og tåler svært mange lyttinger.

FordRekord har i seg en del Håkan Hellström, en del David Bowie og en god del egenart. Fremført av et band som har vært på flere fester enn John Olav Nilsen & Gjengen, men som likevel har lært seg kunsten å elske, nyte og spille. Musikken er utadvent og smart, skreddersydd for folk som drikker Chabils i stedet for Liebfraumilch, som drar til Barcelona i stedet for Bulgaria og som synes Kylie er kulere en Kari Bremnes.

CCAP2012
UA-28503945-1